Nu känns det som sommar!

Förlåtpå dålig uppdatering :/
Nu ligger vi på vår sista camping i England några mil från Dover, för en gång skull är det sol och varmt i England så ligger på en filt utanför husbilen med datorn framför mig och försöker förbättra på solbrännan, det går väl så där ;p
Som sagt åker vi från England imorgon 11.50 med båten till Frankrike. I Frankrike kommer vi vara i 2 nätter tror jag. Sen börjar hemresan då vi kommer köra igenom hela Danmark istället för att ta båt som blir så dyrt. Så vi kommmer hem på tisdag istället för på onsdag. På tisdag ska jag träffa Alex, packa upp och hämta Maja, hinner inte träffa Alex sen för hon drar till Öland och är där till den 11/7 och den 10/7 drar vi till stugan. Men sen kommer nog hon och Morgan komma och hälsa på i stugan i sommar :) Sen på nästa fredag ska jag träffa Natti och Karin och vi ska planera när dem och Tilda ska komma upp till stugan :)

Hinner nog uppdatera er en gång ikväll och sen kommer jag nog inte uppdatera er förens på tisdag då jag kommer hem. Nu ska jag försöka sola igen :)

Julia<3


Jag i det sköna vädret :)